props to the cheif

Jeg har kort hår nå, hvor fet er ikke det.

Jeg håper på å ta et bilde av det, selvom det er veldig ikke-meg å ta bilde av meg når jeg har klipt meg for å vise frem, men kanskje jeg gjør det fordet. New haircut- new life, vet du. Akkuratt nå sitter jeg på skolen, jeg kom for seint idag fordi jeg forsov meg, men det var bare deil, jeg blir ikke stressa. Det var fint vær også, så turen opp til skolen gikk sakte flytende, deilig. Jeg fikk masse komplimenter, haha, funny business. Jeg skulker engelsktimen idag for å kanskje spise is, eller iallefall bare gå rundt i det fine været. Jeg tror humøret mitt kommer med været, haha, så troverdig er jeg. Men det er vel kanskje en fin ting, jeg kan jo være glad når det er dårlig vær også, men jeg trenger ikke hjelp for å være glad når det er fint. Lurer jeg megselv til å tro iallefall. Akkuratt nå hører jeg på Modest Mouse- Talking Shit About A Pretty Sunset. Hmmm, haha.

jeg er spent.
som faen.

Idag skal jeg trene. Så skal jeg vaske. Så skal jeg på teater-øving. Så skal jeg kose meg. Og såå, skal jeg sove igjen. Jeg sier dette nå, men jeg lurer fortsatt alikevell på hva som kommer til å skje idag. Veldig. Idioten bak meg sitter og hører på The Voice nettradio på full guffe, ikke på øreklokker altså. Jeg klarer nesten ikke høre modest mouse, som nå spiller Make Everyone Happy. Det skal jeg, woho.

Haha, jeg har aldri skrevet ett sånn-her teit blogginnlegg før, sånn der, jaa, jeg har gjort det og skal det og er sånn og bla bla bla. Det var litt stygt, men litt sånn fint og, iallefall i denne jævla studietimen.

Det kommer til å ordne seg.

xoxo

2 kommentarer

Ming Unn

16.apr.2008 kl.09:59

teaterøving. jeg savner litt å ha teaterøving å gå på, det var så kos. vi har naturfag, jeg følger ikke med i det hele tatt. ca. fint vær her og. fint vær + masse skyer.

Ming Unn

16.apr.2008 kl.10:43

Og spise is er fint. Eller bare gå rundt i fint vær. Kanskje jeg ringer deg så du kan snakke. Du skal ikke kanskje ta bilde. Du skal ta bilde. (L)

Skriv en ny kommentar

oletorjus

oletorjus

16, Sauherad

white boy from south central

Kategorier

Arkiv

hits