31.mar.2008

verden er en teaterscene og alle er skuespillere. untatt meg.

har du noen gang hatt den følelsen? av at alt som skjer rundt deg bare kanskje er et realityshow, som i filmen Hannah med H for eksempel, og at du er helt usikker på alt og alle og ikke klarer å holde deg fast i annet enn tankene dine, som kaster deg rundt og rundt over alt inne i hodet ditt, men som til slutt ender opp med å henge fast i toppen av skallen, liksom som at tanken har en spiss som blir skutt litt for hardt inn i veggen slik at den henger igjen? Verden ER en teaterscene, og publikum er skuespillerene, og publikum er oss, og jeg er på scenen alene, og jeg er alle, og du er vi oss og alle andre samtidig, uten indre eller ytre grenser, bare fallhøyde, tommhet, endeløst univers og landingsplasser utenom tanke-gangens vidde. Det driter vel jeg i!

5 kommentarer

Ming Unn

31.mar.2008 kl.13:05

Jajajaja. Om alle er skuespillere eller ikke kan du ikke vite uanz. Så da kan de like godt være ekte, som falske. Lalala.

ot

31.mar.2008 kl.13:07

det er jo det som er poenget- paranoia.

Ming Unn

31.mar.2008 kl.13:09

Drit i paranoia. Noe man ikke kan vite, er ikke noe vits å lure på. Akkurat som at jorda kan dø i løpet av noen sekunder hvis vi blir truffet av stjerneglimt. Og ingen kommer til å merke noen ting. Og vi kan ikke gjøre noenting med det. Derfor er det ingen vits å bekymre seg om det. :)

ot

31.mar.2008 kl.13:16

Det er enkelt å si men umulig å gjennomføre. Mennesker er nyskjerrige dyr, sånn er det, tror jeg. Det at jorda kan dø iløpet av noen sekunder om vi blir truffet av stjerneglimt er noe helt annet, enn hvordan man forholder seg til mennesker rundt seg. Og uansett, jeg bekymrer meg ikke, jeg bare kom på den følelsen, og fikk lyst til å skrive om den.

Ming Unn

31.mar.2008 kl.13:24

Jajaja. man kan være litt paranoia, så kan man ta seg sammen. LALAALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Eheheheheheheeheheheheh

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits