sånn går det når man sitter på vogn 445 sete 17 vindu.

Jeg skal jage hver eneste flue jeg ser, fra by til by, i flere år om det må til, så lenge jeg får fatt på dem. Jeg har et veldig viktig spørsmål jeg er nødt til å spørre, og jeg kommer meg ingen vei om jeg ikke får gjort det. Min sjebne ligger og flyter på en seng av fluer som flyr rundt omkring der oppe på den grå himmelen. Noen av dem kiler meg under haka, det ewr jævlig godt i starten, men blir forferdelig irriterende i lengden, desverre. Et levende kile-helvete i himmelen er en fin beskrivelse av min enestående falleferdige tilværelse her i landeplagenes kosmos, alles bittelille hovedstad, ingen er motherfuckers eller kuksugere, alle er bare homo, fitte og gassmasketryne, vi liker det best. Markjorbær og sovetabbletter, knuses i en bolle og blir til masseødeleggelsesvåpen, man forbyr visse lyd- og bilde frekvenser ved lov, fordi det skaper en rus-lignende effekt hos de som hører/ser/føler på det.


Den siste jeg drepte hadde satt seg fast i Thundercoaster i Tusenfryd, og den første jeg drepte lå og fløt på vannet i Kragerø. Jeg dro øynene hennes ut og stappet dem opp i ræva hennes som analkuler, jeg kuttet av armene hennes og dro henne etter bena opp im skauen, der jeg knøyt henne opp i et tre etter bena, mens jeg på ca 4 meters avstand skaut etter henne. Jeg siktet etter ørene, selvom jeg kanskje burde ha kuttet dem av som det første jeg gjorde, slik at hun slapp og høre bjeffene og ropene jeg utstøter mens jeg gjør greia mi. Hun var jævlig stygg, forøvrig. Det var derfor jeg drepte henne, fordi jeg viste at hun hadde lagt ann på broren til kammeraten min, og han fortalte at hun prøvde å leke utrolig deilig, som om hun trodde hun var det selv sa han, selvom hun så ut som om hun hadde falt ned i nille-sminkegryta da hun ble født, og aldri kommet seg ut av baby-fettet som lå som et fint lag utenpå den pære-formede strukturen hun kalte kroppen. Det var vel egentlig ingen grunn til at jeg drepte henne, annet enn at jeg ikke hadde noe valg.


Mitt andre offer hadde tre fingre. Bare tre, på den ene hånden altså, på den andre hånden hadde han fem fingre slik som de fleste her i landet. Det var ikke derfor jeg drepte ham, men jeg fant ham ute på en molo i Nice, Frankrike, og følte bare det ville vært så jævlig klassisk om han hadde død der. Det ble jævlig klassisk også, jeg kvalte ham med en fammel gitarstreng, en D-streng for å være nøyaktig. Jeg sagde så igjennom hodeskallen hans, om du ser for deg at jeg starter ved halsen, og kløyver hodet hans i to på skrått, oppover, slik at jeg ender opp ca der en dame som har en litt høy hestehale ville hatt hestehalen sin. Eller, kanskje enda litt høyere enn det også, når jeg tenker meg om. Det jeg da hadde klart, var jo å ha fire hjerne-deler, slik at jeg kunne sette sammen to halve av den ene og den andre, slik at jeg kunne produsere en hjerne som var uavhengi av det der med at den ene siden er det og den andre er det, også videre, jeg husker ikke helt hvordan det fungerer. Jeg satt og søy hjernen sammen på gutterommet, jeg brukte sikkert to timer på det, uten pauser. Jeg har nok aldri vært SÅ konsentrert som jeg var da. Det var fasinerende.


Åja, fluer. Fluer er fantastiske skapninger. Jeg har ikke så veldig god peiling på sånt, men jeg er ganske sikker på, og dette er etter mine egne beregninger, at de er de eneste dyrene som lever og ånder på andres bekostning, uten at det får fatale følger for offeret. Kanskje bortsett fra bier og veps og sånt, med tanke på blomster osv. Men det kan dra til helvete, jeg hater dem alle sammen. Jeg husker hva jeg sa til eks-kjæresten min, at dersom hun lovte at hun skulle være sammen med meg for evig, skulle jeg utslette alt annet liv på jorden, slik at vi slapp all dritten alle andre skaper. Ca slik føler jeg akkuratt nå, at dersom jeg lover meg selv at jeg skal leve for altid, skal jeg utslette alt annet liv på jorden. Søte jenter suger. Fine jenter puler, og perfekte jenter forvandles til hekser og dreper deg sakte men sikkert innenfra, mens de ler rått med munnen lukket og bøyd nedover i et grynt, mens de sitter og pønsker ut hva som er neste trekk for å få deg til å føle deg som en inkrympet demon som har sittet på toppen av et høyt tårn i flere dager uten mat og drikke.


JEG SKAL RIVE UT HVER ENESTE TARM I KROPPEN DIN OG KVEILE DEN RUNDT HALSEN DIN OG STRAMME DEN MOT EN FLAGSTANG SOM LIGGER RETT UT IFRA DET HØYESTE STUPET I KENYA, FOR SÅ Å SETTE FYR PÅ DEG, OG BRUKE EN SPIKERPISTOL TIL Å DYTTE DEG UTENFOR SÅ DU KVELES OG BRENNES TIL DØDE DER DU HENGER SOM ET TARMLØST FOSTERMONSTER, ALLE I HELE VERDEN KOMMER TIL Å SE DET, GLEDER DU DEG IKKE?


Min skatt.

Én kommentar

Ming Unn

22.mar.2008 kl.12:14

stress å
leve evig da

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits